WELKOM BIJ DIEZIJN STUDIO

Hoi, ik ben Patricia en sinds 2016 ben ik voor mij zelf begonnen met DieZijn Studio Creatieve Communicatie. Mijn passie is het vertalen van de wens van de opdrachtgever naar een heldere, creatieve en effectieve vormgeving. Geen uitdaging is te groot

Grafische Vormgeving

Een eerste indruk moet goed zijn, deze maakt u immers maar één keer. Mensen oordelen snel en dan is het belangrijk dat uw grafische uitingen kloppen. Denken vanuit de doelgroep en de specifieke wensen van de organisatie of bedrijf. Ik ontwerp graag voor u een krachtig logo!

Begeleiding

Een goed ontwerp moet ook geproduceerd worden. Ik kan kwalitatief uitstekend en scherp geprijsd drukwerk aanbieden. En ook het bedrukken van roll-up banners, belettering, spandoeken en beursmateriaal kan ik voor u organiseren.

Webontwerp & digitaal

Uw website is uw online visitekaartje. Graag help ik u met een responsive website. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het best past bij uw online wensen. Maar ook beter zichtbaar worden op social media of het verzenden van een nieuwsbrief.

MEER GRIP OP UW MARKETINGBUDGET

Weet u wat er per jaar uitgegeven wordt aan marketing binnen uw bedrijf? Ongetwijfeld! Maar zijn al die uitgaven ook effectief? Kortom is er een return on investment? Ik kom graag bij u langs om samen met u uw marketing uitingen te analyseren en te kijken of dit efficiënter kan. Zodat u weer grip krijgt op het marketingbudget.

Wilt u ook meer grip? En wilt u kostenloos advies hoe u dit het beste kunt aanpakken? Maak dan snel een afspraak!

Persoonlijk overleg

Waarom DieZijn Studio

Ik heb ruim 15 jaar als grafisch vormgeefster ervaring met een breed pallet aan opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches.

Uitgebreide intake
Uitgebreide intake

Gedurende een persoonlijk gesprek en een uitgebreid onderzoek gaan we samen op zoek gaan naar de identiteit en imago van uw bedrijf. Vervolgens maak ik een plan, prijsopgave en bij akkoord start het project.

Schetsontwerp
Schetsfase

Tijdens de schetsfase maak ik meerdere schetsen. Bij een tussenbespreking komen we nader tot elkaar en bespreken we op basis van welk ontwerp, we verder gaan vormgeven. En overgaan tot de uitwerking.

Uitwerking en toepassing
Uitwerking en toepassing

De gekozen schets ga ik uitwerken. Het uiteindelijke ontwerp pas ik vervolgens toe in de gewenste middelen. Op visitekaartjes, flyers, brochures, presentatiemateriaal, website… wat u maar wilt.

Kan ik u helpen! Aarzel dan niet en neem contact op...